Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har gjort det! det jag aldrig vågat förut, det jag aldrig trodde jag skulle klara av... fan va det känns bra


Fjärilar i maskineriet

Jag kan inte äta, inte sova häller..
Jag kan inte sluta le, hur mycket jag än försöker.
jag försökte städa mitt rum, men det gick inte, jag kan inte koncentrera mig på någonting alls just nu.

Såhär har jag aldrig känt förut

Folk undrar vad det är med mig.
Men jag kan inte svara på det.
Jag kan inte förklara vad det är som händer med mig.

Du har försatt mig ur funktion




Övriga genrer av pyre
Läst 466 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-28 19:46



Bookmark and Share


  Gabriellan
tack för att du sprider glädjen sådär fint
jag vet precis hur det känns, och är det inte det bästa som finns?
2008-09-28

    Jojjan
Vad glad jag blir av den här :) grattis!
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre