Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad en fd. kompis

Du ska veta att jag bryr mig
Att jag finns här för dig
Även för det du gjort
Du hade det svårt, det förstår jag
Och jag kommer aldrig att glömma
Men jag kan förtränga
Acceptera




Fri vers av Mallizzz
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-08-01 12:38



Bookmark and Share


    Pernilla Lindholm
Fin dikt, det där känns igen.
2005-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Mallizzz
Mallizzz