Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sant?

Det man inte kan glömma, kan man förtränga
Det man inte kan förtränga, kan man acceptera
Det man inte kan acceptera, måste man släppa fritt




Fri vers av Mallizzz
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-08-01 12:40



Bookmark and Share


  David olsson
Mycker bra skrivet.Stämmer mycket bra.
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Mallizzz
Mallizzz