Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strävan...

strävan efter målet
eller strävan efter känslan...
strävan efter perfektion
efter vad man tror finns
efter något man nästan alldeles
själv har målat upp
strävan efter den bilden
man faktiskt ensam har
i sitt eget fixerade huvud
ett mål som ständigt flyttar sig
och ständigt i \"fel\" riktning
strävan efter den känslan
den inbillade undebara känslan
man tror man skall nå...

Går det hinna i fatt ett mål
i ständig rörelse..?!




Fri vers av Bellabella
Läst 547 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-01 20:32



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Superdikt
och ditt slut är
ju bara perfekt !!
2005-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Bellabella
Bellabella