Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det osannolika ligger i att ordet samt brukar stavas samt och inte sam


En inte fullt sanningsenlig text





jag har en kompis

vars syster har låtit


tatuera in ett sorts serienummer



sam ordet medelpad

på insidan av ena låret


kanske en krypterad kod



som polisen kan tänkas ha glädje av

att läsa om hon


skulle dyka på ur en lättklädd tårta



på någon av deras många fester




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2008-10-01 22:49



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underfundigt och klurigt värre!!!som oftast:):)
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP