Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som var

Vi två skulle ju stå brevid varandra
och viska kärleksfulla ord
Vi två skulle ju skydda varandra
och smeka salta tårar bort
men nu sitter jag ensam
med ditt foto i min hand

Vi två skulle ju finnas för alltid
och springa över blomsterängar
vi två skulle ju dansa i regnet
och sjunga när regnbågen sträcker ut sina armar mot oss
men nu sitter jag ensam
med ditt foto i min hand

Vi två skulle ju älska varandra, för gott
och skratta åt världens undergång
Vi två skulle ju hålla om varandra
och le mot himlavalvets svarta gap
men nu sitter jag ensam
med ditt foto i min hand

Vi två skulle ju dö intill varandra
Vi två skulle ju aldrig glömma
Vi två skulle inte bli som dom
Vi två skulle gå vilse i natten
men nu sitter jag ensam
med ditt foto i min hand




Fri vers av Varga
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-02 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Varga
Varga