Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som du tejpade fast i dina ögon

jag vill spränga sönder mina ben för jag tror jag

nästan börjat hata

min älskling.
och det är sättet som du går, och när du säger dom där orden och höjer på huvudet (när du tappat din säkerhet och lurar dig själv
bra försök
igen.

kanske)
och det är ditt sätt att stå där och, när du andas ut rök och tappar ditt huvud
egentligen (jag skrämde dig väl inte, när jag såg rakt igenom dig
älskling?)

jag vill springa sönder mina ben för du, jag tror jag

saknar någon du förnekar, men jag såg när du tappade dig själv
i tjockare vatten. förlåt för att jag skrämde dig,
min älskling
gjorde mig svag med din svepande lukt, det där sättet du sa alla orden på blev genomskinliga nästan
osynliga, vill slå sönder dig och laga dig igen

jag nästan hatar, min älskling och jag ska tända eld på mina ben med alla stjärnor som du stal




Fri vers av Gabriellan
Läst 539 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-02 23:42



Bookmark and Share


  Blodros
Mmm, dom här sista orden får mig att se något jag inte upplevt förut..
"jag ska tända eld på mina ben med alla stjärnor som du stal"
..och det är få förunnat att skapa något nytt
Me like this!!
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Gabriellan
Gabriellan