Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När din bästa kompis sviker, när du vill lägga ner hela din existens. När det känns som om hela världen lika gärna kan gå under, för ungefär så mycket bryr du dig. Den känslan hade jag när jag skrev detta. Som om du får en rak höger av en minst väntad per


En rak höger.

Sätt dig in i min situvation.
Försök att se allt från min perspektiv.
Känn pressen,
känn svetten,
känn tårarna,
känn smärtan,
och definitivt ensamheten.
Sveket.
Mitt liv har fått en rak höger.
En ärlig rak höger.
En sann rak höger,
och framförallt en hård.




Övriga genrer av malincharlotte
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-03 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malincharlotte