Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du som jag inte känner men ändå känner


du som kom

Du som kom när mitt liv slagits i spillror
Du som kom när mitt hjärta rivits i tusen bitar
Du som kom när mitt mörker var så kompakt
Du som kom med lösningen för att likt ett plockepinn plocka upp mina bitar av spillror av mitt liv
Du som kom med karlssons klister till mitt sargade hjärta
Du som kom med ficklampan jag behövde för att få se en glimt av dig
Dig vill jag lära känna bättre
Du som kom när jag behövde dig som bäst
tack min vän




Övriga genrer av drömvävaren
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-05 14:11



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är bra då att lära känna någon sådan då
Ja, ha klistret i beredskap
2008-10-05

  halmstrå
Det är en sådan vän man behöver när man gjort livet till ett helvete. Din dikt rör mitt elände och jag gillar att det finns ett hopp.
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

drömvävaren
drömvävaren