Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har väntat så länge


nu har den kommit

nu har den kommit

internet hemma

jag är så glad

nu kan jag prata med alla jag känner

och alla som jag vill lära känna

nu kan jag goggla

om det är något jag vill veta

och behöver inte i stora böcker leta

det var det stora som hände mig i dag

att jag med stora världen är inkopplad

nu jag inte behöver med benen till bibliotek
springa
jag slår på mina tangenter och biblioteket kommer till mig

nu jag slutar och tittar på internettv




Övriga genrer av drömvävaren
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-14 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drömvävaren
drömvävaren