Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respekt




Häckla ej det liv
som bringar lycka åt en annan
även om det tvingar dig
att ta dig själv för pannan.




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 1034 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2008-10-05 18:45

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  SurtantZ
Detta är ännu en favorit som ibland spelas upp i mitt huvud :)
2015-05-21

  SurtantZ
sparar ännu en gång =)
2009-06-11

  erkki
Respekt är lite av Ordet för dagen. I min värld.
En dikt i rättan tid m a o.
2009-05-06

  Ellen Vivelavita VIP
En varm klokhet!
2009-02-24

  "Dempa"
Respekt!
2009-01-28

  veritaserum
Bra ordspråk att ta till sig
2008-12-12

  Zache
Det sannaste jag läst på detta forum, TACK!!!
2008-11-25

  bögpoesi
så sant så
2008-11-02

  Kim Alexis
Dessa sanna ord värmde mig djupt in i hjärtat. Önskar att alla kunde få se dem och ta till sig dess innebörd.
2008-10-09

  aftermath
dina klokord Carl-Erik..
de främjar
mer borde främjas
människosynen i första rummet
bokmärker
du ger mig ingen annan råd!
2008-10-05

  Marie Å
Så bra och klokt skrivet.......
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP