Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luktar inte gott



En otvättad strumpa
är som en höststorm.

Fuktig och illavarslande.




Fri vers av Barfota utan strumpor och skor
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-06 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barfota utan strumpor och skor
Barfota utan strumpor och skor