Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kännde jag för ett tag sedan,. och hoppas få känna igen.


Du kvinna

Vad har du gjort med mig.
Mitt huvud snurrar.
Mitt hjärta bultar.
Min kropp skälver.
Mina knän skakar,
och jag blir svag.
Mina tårar rinner,
av den glädje jag känner.
Jag visslar.
Jag sjunger.
Så kvinna vad har du gjort med mig.
Å kvinna du har vänt upp och ned på min värld.
Mitt huvud snurrar.
Jag är kär igen




Övriga genrer av drömvävaren
Läst 285 gånger
Publicerad 2008-10-06 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drömvävaren
drömvävaren