Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då jag var liten var jag ofta med morfar på älgjakt. Ofta förekom det alkohol med i bilden. Ren tur att det inte slutade illa ibland. Snart är det älgjakt. Då min perversa hjärna kombinerade ihop gamla minnen med ren satir blev det till en liten svart t


Jägermeister

Nu så är det älgjakt igen
sitter på mitt pass med studsaren
tar mig då och då en styrketår
ska jag fälla någon älg i år?

Jag har gott om ammunition
en ganska behaglig situation
och litervis med öl, vin och sprit
hoppas att nån älgfan hittar hit

Skogens konung ska jag skjuta ner
jag trycker av så fort jag någon ser
men hittills har jag inte sett nåt
bara en förvirrad igelkott

Ja, jag såg bara en igelkott
men fan vad det här vinet var gott
av wirren efter fick jag mig ett rus
så nu är min syn ganska diffus

Oj, det knakar till där vid granen
nu så jävlar spänner jag hanen
trycker av och sen det smäller till
något rulla runt och låg sen still

Glad i hågen kollar jag ut
för att se på vem jag har gjort slut
hmm, det är nåt konstigt det här
för älgen han ju jägarkläder bär

Herregud vad fanken har jag gjort?
rår inte för det det gick så jävla fort
oj, oj, oj, den nunan känns igen
det är hans majestät, konungen!

Skogens konung har jag skjutit ner
men av annan art så jag er ber
att inte tala om vid vilken gran
jag tog och grävde ner den arme fan




Övriga genrer av Bizarrpoeten
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-07 20:37



Bookmark and Share


  Kim VIP
SKadeglädje kanske...för oss djurvänner!
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Bizarrpoeten