Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordet

Ordet,
det smärtsamma
ordet

du sa det
igår
då gjorde det ont
långt in
i det dunklaste hörnet av mig

att få höra det,
att höra dig säga det,
ordet

gjorde ändå att jag förstod
varför det gör så ont





Övriga genrer av Ann-Sofie
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-07 20:55



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det gör ont då själen brister
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ann-Sofie
Ann-Sofie