Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämförelse (med dom andra)

upprepad

sönderrepad

upprepad x 2 bakom linser i fejk-blått som spruckit som
ögon av glas
glasögon
glasöga


msn-konversation med Han som är smartare än du, i
högteknologiskt snabb slow motion

IQ på papper

ruuunt med 3 u

jag hatar dig och jag älskar dig lite såhär i efterhand

Dom bra orden tog slut för länge sen

(vad är en förändring?)
oförstånd, jämför mig (med er andra)
Sitter fast (i vems parantes?)




Fri vers av Gabriellan
Läst 530 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-07 23:00



Bookmark and Share


    seriöst störd
oh ja. den här gillar jag
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Gabriellan
Gabriellan