Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Läntar framåt och bakåt
Till tid som kommer att kunna upplevas
och till tid som inte kommer tillbaka

Längtar efter att träffa själssystern
Älsklingen
och räddarinnan

Vet att det kommer dröja veckor innan vi
får röra vid varandra för första gången
under solen
Innan var det bara själslig kontakt

Men snart så kanske...
kanske...

kanske...
Vi äntligen kommer att få smälta ihop till
en enda vacker,lycklig själ

Tills dess
hoppas jag...




Fri vers av SilentScreams
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-08 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SilentScreams
SilentScreams