Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Petra är en fiktiv person som jag låter ta sig an olika situationer och skepnader, dock inte som ett alter ego utan av ren bekvämlighet för att int hela tiden behöva ge gestalt åt en massa olika namn i tid och otid


Petras lunch för dagen










Nu är det
strax dags för
lunch, jag har

stekt kycklingbiffar och
det blir kokt
ris till med

buljongtärning i, mums
för en människa
som jag... gurka

o paprika till
förstås och ett
årgångsvatten direkt från

kranen, kallt och
uppfriskande som ett
Italienskt vitt vin




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-08 11:59



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Smaklig måltid, Petra!
Carl-Erik
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP