Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

I minnet vi ser dig,
I minnet vi hör dig,
I minnet du förevigt
kommer finnas kvar....
I våra hjärtan du alltid har
en speciell plats....


Mikael - lever inom mej förevigt......




Övriga genrer av magnifique
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-11 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnifique
magnifique

Senast publicerade
Till minne av.....
Saknad
* Se alla