Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har funderats på ett tag, blev text efter en kväll på Världens Bar.


Namn



Ditt namn. En etikett. En identitet.
Allt det du är, ryms i ditt namn.




Fri vers av Erik Jonsson
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-12 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Jonsson
Erik Jonsson