Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

62 dagar.

Det har gått så lång tid nu

att jag nästan glömt bort hur man lever tillsammans med dig

jag har nästan

men bara nästan

börjat leva med ensamheten

62 dagar har passerat

sextiotvå dagar

utan din kärlek och värme

nu när det är kallt och väldigt mörkt

och du vet

hur fånigt rädd jag är för hösten

och dess ensamhet

sextiotvå dagar utan din röst

som ger mig den tröst jag behöver

för att kunna andas

frisk luft

som mina sjuka lungor behöver.

Hur många dagar måste man överleva

för att kunna börja leva

om på nytt

ensam.




Fri vers av Minna4
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-12 22:16



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"62 dagar har passerat

sextiotvå dagar

utan din kärlek och värme "
Smärtsamt vackert.
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Minna4