Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev uppslukad av mitt pianospel idag. Har inte spelat på flera år, men passade på efter att arbetsdagen var slut. Innan jag visste ordet av hade två timmar gått.


Vid aulans flygel.

Visst är det underbart att bara uppslukas?

Visst är det enkelt, när tiden flyger fram och tankarna blivit stumma?

Visst är det skrämmande, när man talar för döva öron?

Vi stänger alla av ibland.

Visst är det underbart?




Övriga genrer av LdWilde
Läst 176 gånger
Publicerad 2008-10-13 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LdWilde
LdWilde