Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni föresvävar

Ett vidare lugn
En finare känsla
Din närhet gör så mycket
Och din frånvaro
känns så osäker, så tung
Min längtan är så stark

Harmoni föresvävar.

Du ska fan inte tro att det är något!
Du ska fan inte tro att det är något!
Du ska fan inte tro att det är något!
Du ska fan inte tro att det är något!
Du ska fan inte tro att det är något!







Fri vers av R.R.R.
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-13 22:42



Bookmark and Share


  Della K
Jo...

Precis så tamejfan!

Bra!!!
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

R.R.R.
R.R.R.