Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världen är en hemsk plats att leva på


Ironi eller tragedi

Han blir tillsammans med mig
Han är otrogen mot mig med Henne
Jag får reda på det flera månader senare
Vi bestämmer oss för att försöka ändå
Vi förlovar oss
Han bryter förlovningen
Vi försöker ändå
Han gör slut
Jag gör slut
Sen blir han tillsammans med Henne

Jag dör




Övriga genrer av shelbie
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-14 14:42



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Komplicerade förhållanden......
2008-10-14

  Rude Billy
tungt, oerhört tungt och smärtsamt..
Allra helst för dig..
KÄnner ign känslan!
2008-10-14

  Werner Werklighet
Bär mig emot att berätta men det kommer att bli värre. Under tiden kan du roa dig med att läsa "Kärlek hur fan gör man? Bob Hansson frågar dom som vet"
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

shelbie
shelbie