Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Keep searching, I'm on my knees

You keep finding new things in me,
arent you tired yet?




Övriga genrer av shelbie
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-15 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shelbie
shelbie