Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irak 2008




In Memoriam

 

 

 

"Nu är jag snart hos Dig"

viskade han till sin

märkvärdige Gud.

 

Sedan tryckte han

på knappen och for iväg

till sitt paradis

tillsammans med

sjutton andra

som inte ens

var medbjudna.

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 1120 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-14 18:14

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  aol
en så fin dikt hade jag nog bokmärkt också,
2013-04-16

  vildengel
blandad komik o tragik, detta gillar jag! att få tänka lite själv.
mycket snyggt!
2008-10-16

  Della K
Usch så sorgligt.

Men förbannat bra skrivet.

*Hatten av*
2008-10-15

  Vind
...och inte får de för de sjutton några jungfrur i paradiset heller, de är reserverade för martyren ensam. Bra text!
2008-10-15

  Carola Zettergren
Bra skaldat!
2008-10-14

  Nicklasb
Nej, just det!! Det är fan att det ska vara så!!
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP