Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är stark när ensam inte är stark längre?

Jag är trött på

att se en del av mig



dag för dag



Jag är trött på att

mina axlar inte

orkar bära mer

än vad dem

gör


Jag är trött

överallt.




Fri vers av Minna4
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-15 00:03



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, en tänkt likgliltighet smo långamt tar död på en är inte bra således, bättre att existera
2008-10-15

  chippsi
Äntligen, en människa som kan beskriva min trötthet, med helt rätt ord. =)
Tummen upp. Nu är vi fyra som är trötta.
2008-10-15

    Seud P Myno
Jag är också trött

Då är vi tre

Men inte riktigt så trött att jag är döende inombords


Ibland måste man släppa taget, säga nej

Skrika lite, sova, skrika lite
Dricka sockerdricka
Nej nu vet jag inget mer
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Minna4