Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har velat knåpa ihop en haiku ett tag, även om det här inte var tänkt som en från början.


Dela


Kan inte dela
Delar istället mig själv
Vakar på distans




Bunden vers (Haiku) av Erik Jonsson
Läst 452 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-17 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Jonsson
Erik Jonsson