Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gott, mindre gott, för jävligt


Syregastubens likgiltiga bärare






Svett blod tårar
Tårar tårar tårar
Inget annat
Enbart tårar

Morgon middag kväll
bodeuaux Norrlands skåne
smutta klunka svep
örfil knuff högersving
stark starkare starkast
bonde greve kung

huvud axlar ben
hjärta njurar lever
bye bye bye

nyår midsommar måndag
nyårshatt midsommarhatt måndagsfnatt

vd ams sos
bil cykel knä
hus, hyresrätt, kartong
mörkt mörkare mörkast

fisk apa människa
människa apa ingen
osynlig genomskinlig bortblåst
borta borta borta

system snälla öppna





Övriga genrer av Freak Nilsson
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-17 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freak Nilsson
Freak Nilsson