Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lena j inspirerte, texten är något bearbetad för att passa formatet, att det saknas något riktigt slut beror på att timmen är sen, bläcket i pennan tog slut, cirkusen drog vidare till mer hälsosamma breddgrader eller att ett halvtomt glas öl egentligen är


Något litet om kvinnor






Jaques kände en
gång en flygare
som spelade en

viss roll och
som sedan sadlade
om till teateriet

bara för att
finna att han
passade bättre som

garderobiär på en
bättre cirkus där
det visade sig

att alla rollerna
var som besattta
av kvinnor... vilka

alla ursprungligen kom
från ett hittills
otillgängligt område i

Amazonas, Brasilien samt
att träden som
avverkades bar spår

av sedan länge
bortglömda civilisationer långt
mer utvecklade än

någon enda vanlig
människa någonsin skulle
kunnat vänta sig




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-17 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP