Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När benen slås undan och marken närmar sig med stormsteg


Krypet

Levebrödet tar vi

Kärleken behöver du inte

Ditt tak är onödigt

Ditt liv meningslöst

Kryp,ditt kryp

Vi stampar på dig

Om vi vill kanske vi låter dig leva

Om inte, krossar vi dig med våra fötter

Men kryp då, ditt kryp




Fri vers av Jari Riikonen
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-18 16:09



Bookmark and Share


  fågel grå
I helvete !
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Jari Riikonen
Jari Riikonen