Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åhå

Kul jag har när jag skriver på

En dikt det ska bli med rader två!




Fri vers av Green Me
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-18 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Green Me
Green Me