Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor ror. Far är rar.

Mitt hjärtas väktare lade sig ner på kudden.
Bad om en kyss godnatt.
Hans andedräkt skvallrade om rus och tandvård.

I dofternas mix förstod jag plötsligt
DITT svek mot det barn jag var.

Det jag mindes som min morfar
var endast ett försök att dölja
den ständigt rasande törsten.






Övriga genrer av Frk_fidelity
Läst 573 gånger
Publicerad 2008-11-29 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frk_fidelity
Frk_fidelity

Mina favoriter
Krokvägen