Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väckande kommunikation

De sitter en katt vid min balkongdörr
tittar bedjande på mig
väcker en känsla
som om han ville ut
i friheten

Det är mina tankar
men vad tänker han?
tycker han bara om att sitta just där
eller vill han ut?

Vad vet jag

I den här relationen
kommer vi ingenstans utan kommunikationen
säger jag

och släpper ut honom på balkongen




Fri vers av Janniqa
Läst 343 gånger
Publicerad 2008-10-19 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janniqa