Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot drömmarnas land

Kram, godnatt, farväl och in i drömmarnas land

Hand i hand

Med den jag drömmer om så kärt

Men i vaket tillstånd det tärt

Ty inget är lätt

Inte ens fel, eller rätt

Så ta min hand, snälla jag ber

För annars, du mig aldrig mer ser




Fri vers av sincan
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-21 21:23



Bookmark and Share


  Redeemer
Alltför ofta tycker jag rim blir krystat, men inte här. Detta är bra!
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

sincan