Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömlöst

Natten den svarta tog mig i sitt våld.
Och jag föll handlöst i sömn.
Samtliga demoner höll sig på avstånd.
Jag fick en drömlös natt.

Någon eller något väckte mig.
För tidigt.
Med nattens damm kvar i ögonen.
Försökte jag att se.

Men mina ögon mötte ingenting.
Bara ljuset.
Ljuset som bröt igenom.
Den kraftiga dimman.




Övriga genrer av Viperidae
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-22 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viperidae
Viperidae