Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nä tillit inte finns.


Okända vatten

nyckfulla vatten fulla av vågor
försök inte ta dig fram där
vattnen är inte vänliga mot alla
de är delvis okända för mig också
en främling får gå där vägen finns
inte bland okända vatten och hav

de okända vatten som finns
hav jag väldigt sällan visar
för kraften i dess vågor
vill jag inte uppleva igen

när stormen härjar i sjön
kom inte nära om du inte får
en del forsar är svåra att klara
de kommer du inte förbi
i okända vatten måste du ta det lugnt
annars kanske vågorna aldrig får ro

de okända vatten som finns..




Fri vers av Elin E
Läst 360 gånger
Publicerad 2004-05-19 19:57



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...blir berörd av din dikt...jo, på djupen kan det storma och främmande farkoster kan förlisa....säkarare är det där vägar finns. Det finns ett fint värnande om egen integritet här också. Tack för fin dikt!
2004-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Elin E