Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poegi är en form av socialstrategisk poesi i metaforisk monologform. Dumt? Kul? -Nää!


POEGI alster 8


Krampaktigt sörjer jag Sören
Ett mumlande auditorium av äcklade vänner
frustar och våndas; vad är det vi känner?
På kaliumfatets nedkräkta kant
anas en otäck turkos elefant
Jag minns den låghalte gravören...




Övriga genrer av O Jod Hansson
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-23 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

O Jod Hansson