Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom himlen


precis som molnen har gått att sova
så ska jag hålla dig låst i mitt huvud

tills vi möts igen




Övriga genrer av Phantom
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-24 02:58



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Åh, vilken fin liten text!
Kan bara spekulera i dess handling men får en del idéer...
Kramiz
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Phantom
Phantom