Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hösten är här, men snart är den borta.


Höstens brand

Hösten kom och satte eld på träden
en flammande eld, i rött och gult.
En sista brasa innan kölden kryper inpå.
Sakta slocknar elden och träden blir aska
och begraver sig i den kalla vintern.
Då snön omfamnar naturen som ett täcke
av vita kristaller som långsamt faller.





Fri vers av Kajsa Wikström
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-24 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Wikström
Kajsa Wikström