Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamt



Likblekt lappat

Litet lustfyllt

Långsamt, livet, långsamt




Övriga genrer av Emmili Lindberg
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-24 20:32



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
långsamt, vackert
2010-12-27

    ej medlem längre
blev kär i denna, av nån anledning ..

:)
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Emmili Lindberg