Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hallonvägen

såpbubblorna sjunker långsamt ner mot staden som stilla sjuder

liv som aldrig tystnar
sömn som aldrig finns
bara i minnet är man kvar
ett minne som långsamt blir till aska

bortspolad.

vad har vi gjort?
vi är gift som förorenat kvarteret
vi behöver bara få insikt

Inget är bestående.




Fri vers av tovelita
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-24 21:05



Bookmark and Share


  Carl R. Westerling
Vad fint du skriver, jättebra!
2012-04-28

    ej medlem längre
Gillar.
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

tovelita
tovelita