Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"When will we ever learn..."

 

 

 

Med minnet i forna tider

jag upprepar den anekdot

där staten och kapitalet

sägs sitta i samma båt.

Och skutan må väl vara smäcker

men skrovet är gammalt och läcker.

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-24 21:10

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  DanSan
*****************************

Den anekdoten tar jag till mig och
vänder stäven och säger att det här
är skönslipade sanningar vännen . . .

Kram därute på kobben, Dan

*****************************
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP