Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnhimmel

upp för en grön kulle
det är nästan perfekt
känns fel men rätt
alkoholen
jag har stannat
ingen är här, jag tittar upp




Fri vers av St Christopher
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-25 05:28



Bookmark and Share


    Lily E.
även denna oerhört fotografisk. som en bild. vacker.
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

St Christopher
St Christopher