Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla behöver ju kärlek, även de mest olyckligt lottade.... Inte sant?


Kärleken finns till alla, bara man accepterar dess kroppsliga utseende

Jag må vara smutsig

Mina kläder må vara nötta

Jag må vara sjaskig

Mina tänder må ej vara skötta

Jag må bo på gatan

Jag må oro förvålla

Jag har förstått att du inte vill ha mig

så varför ger du mig inte en annan skitig hand att hålla

 

 




Fri vers av Majskornet
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-26 18:57



Bookmark and Share


  aol
så vacker dikt
2008-12-13

  *Yezze*
vackert skrivet
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Majskornet