Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda mig inte

Kom mitt hjärta

trösta mig

hjälp mig döda all smärta

innan smärtan dödar mig

 

Kom min själ

finn mitt jag

hjälp mig slippa vara träl

i tarnkarna som mörklägger min dag

 

Kom mitt sinne

gör mig stark

hjälp mig hitta i mitt dimmiga minne

innan jag flyger till himmel från mark

 

Kom min kära

pussla mig hel

jag kan hjälpa dig läxan lära

du vet vad du gjorde fel

 




Fri vers av Majskornet
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-27 19:00



Bookmark and Share


  Just Emotions
jättesnyggt skrivet!!
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Majskornet