Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lögner och sanningar finns överallt runtomkring oss men de e de vi väljer som avgör vad det blir...


En dröm och en sanning

Kan en dröm ljuga?

Eller vara en lögn?

En dröm kan vara allt

Din dröm är det du väljer att den ska vara


Något som är

Något som var

Något du vill

Något du inte vill

Kan till och med bara vara

Just det


Bara en dröm





Övriga genrer av Nell
Läst 251 gånger
Publicerad 2008-10-27 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nell
Nell