Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sigurd

Mina barns mammas pappas pappa,
min farfar.


Du dog för 20 år sedan, men finns
för alltid i mitt inre.


Mina barn har du aldrig träffat,
men de känner dig genom mig.


Du finns där vid svåra val och glada
tillfällen. Du lyssnar alltid.


Du ska veta att jag minns,
vedboden, skogröjning, vedstapling.


Minns även dina kalla öronsnibbar
som du lät mig klämma på.


Du lät mig vara med när du levde
ditt vardagliga pensionärsliv.


Vi hade någon speciell förbindelse,
något som knöt oss ihop.


Aldrig ska jag glömma ditt tålamod
av guld, ditt lugn och din historia.


Jag saknar dig ofta och mycket.








Fri vers av Barfota utan strumpor och skor
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-28 08:12



Bookmark and Share


  Jimmy:n
Minnen skall man bevara som du gör...
Himla bra skrivit
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Barfota utan strumpor och skor
Barfota utan strumpor och skor