Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill skänka...

Jag vill dig skänka

vidunderliga ting

som jorden och rymden

men det går inte

 

Jag vill dig skänka

nyttiga ting

som förmögenhet och visdom

men det går inte

 

Jag vill dig skänka

ljuvliga ting

som naturen och all dess färg

men det går inte

 

Jag vill dig skänka

oöverträffliga ting

som min kärlek och all lycka

för det går




Fri vers av Majskornet
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-28 17:19



Bookmark and Share


  Maria T
Lycklig den som denna kärlek och
och lycka får
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Majskornet