Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den lilla poetissan hade just påhittighets-brist och skrev denna då xD


Påhittighets- brist

Greppa pennan i stadigt tag

Hitta sudd och rota fram underlag

Låt fantasin ta över en stund

Överväg och kom med orden underfund

Sudda ut dåligt och snygga den till

Låt den bli precis som du själv vill

Kanske får du ihop ett till litet poem

Men plötsligt uppstår ett problem

Vips har du ingen mera fantasi

Försvann som i ett trolleri

Poetissan är plötsligt ingen poetissa

Ursäkta jag börjar snart fnissa

Poetissan tycker det är trist

ingen vill väl ha påhittighets- brist 

 

Så därför frågar poetissan nu

Vad gör just du

när ideérna är slut

Hur får du extra krut?

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Majskornet
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-28 22:19



Bookmark and Share


    Jonas Söderlind
livserfarenhet! det är vad som ger en att skriva om.
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Majskornet